Home70% Demineralized Whey Powder

70% Demineralized Whey Powder

70% Demineralized Whey Powder

Çeşitli besinsel ve fonksiyonel uygulamalar için uyarlanmış, yüksek proteinli, düşük mineralli peynir altı suyu tozu.

Nedir ve Nerede Kullanılır?

%70 Demineralize Peynir Altı Suyu Tozu, yaklaşık %70 protein içeriğine sahip ve gelişmiş demineralizasyon süreçleriyle mineral içeriği azaltılmış konsantre bir peynir altı suyu protein ürünüdür. Bu yüksek kaliteli protein tozu, protein seviyelerini önemli ölçüde artırırken mineral içeriğini fazla artırmadan geniş bir yelpazedeki besin ve fonksiyonel ürünlerde kullanmak için ideal bir çözümdür.

Mükemmel çözünürlüğü ve nötr tadı sayesinde, sporcular ve sağlıklı yaşam bilincine sahip tüketicilere yönelik protein tozları, barlar ve içecekler gibi çeşitli gıda ve içecek uygulamalarında kullanılabilir. Ayrıca, düşük karbonhidrat ve yağ içeriği gerektiren yoğun protein desteği için işlevsel gıdalarda değerli bir bileşen olarak öne çıkar.

Hayvan yemi endüstrisinde, sağlıklı büyümeyi ve verimliliği destekleyen birinci sınıf bir protein kaynağı olarak hizmet eder. Fonksiyonel özellikleri, çeşitli gıda ve süt ürünlerinde bağlayıcı, emülgatör ve stabilizatör olarak kullanılmasını sağlar ve bu da doku ve ürün stabilitesini artırır.

  • Spor Beslenmesi

    Protein tozları, protein barlar ve kas yapıcı içeceklerin ana bileşeni olarak görev yapar, kas gelişimini ve iyileşmeyi destekler.

  • Fonksiyonel Gıdalar

    Düşük karbonhidrat ve yağ içeriği ile yoğun protein desteği gerektiren ürünlerde tercih edilir, sağlıklı yaşam bilincine sahip tüketicilere hitap eder.

  • Sağlık Ürünleri

    Yaşlı bireyler ve hastalar için tasarlanmış yüksek proteinli diyet ürünlerinin temel bir bileşeni olup, daha iyi sağlık sonuçları için gerekli besin desteğini sağlar.

  • Bebek Beslenmesi

    Anne sütüne benzer bir amino asit profiline sahip bir protein kaynağı olarak hareket eder ve bebek beslenme formülleri için uygundur.

  • Hayvan Yemi

    Hayvan yemi formülasyonlarında yüksek kaliteli bir protein kaynağı sağlar, hayvanlarda sağlıklı büyüme ve gelişimi destekler.

Kimyasal ve Fiziksel Özellikler

SpecificationsTypical ValuesMethodPrinciple
Moisture, m/mmax   4%3.5%IDF Standard 26:1964Gravimetry, drying; 103±2 0C
Fat, m/mmax   1%0.5%Gerber /Teichert Method, NADRG: 1978Gerber
Protein, m/m (Nx6,38)min    6%7%IDF Standard 20B: 1993Kjeldahl, titrimetry
Ash, m/mmax   4.5%3.2%IDF Standard 90:1986Furnace; 825±25 0C
Lactose, m/mmin    75%82%NADRG: 1978Subsidence, (Cu2O)
Titratable acidity (L.A.)max  0.15% 0.13%ADMI: 1971Titrimetry
pH (in 10 % solution)min   6.00Jun.20TS 11860pH metre
Salt, m/mmax   4%2.6%Titrimetry
Density, g/cm3min   0.6000.650NADRG: 1978Volumetry Gravimetry
Solubility index, mlmax  10.5IDF: 1964Centrifugation
Scorched ParticlesDisk  A/BAADMI: 1971Visual comparasion with standard disks

Mikrobiyolojik Özellikler

ncmM
Total plate count, cfu/g5250.000500.000TS 1019Plate Count Agar
Coliform, (EMS)/g52995FDA: 1998Fluorocult VRB Agar
E.coli, (EMS)/g50<3FDA: 1998Fluorocult VRB Agar
S.aureus, cfu/g5210100Anon., 1998 (38)Baird-Parker Agar
C.perfiringens, cfu/g52010FDA: 1998Perfringens Agar Base / Perfringens Selective Supplements /Egg Yolk Emulsion
Yeast & Mould, cfu/g5210100Pitt&Hocking, 1997 (86)YGC Agar
Salmonella spp., cfu/25g50negativeTS 8907Selenit-Cystin Broth & Bismut-Sülfite Agar
L.monocytogenes, cfu/25g50negativeAnon., 1989Fraser-Listeria Supplement /Oxford Listeria Selective Agar